https://www.biharmegye.ro/index.php?oldal=iras&id=957
Szerző:
Település: Nagyvárad
Rovat: Hírek
2019.02.26

Nőnapi Egalitas-est a Posticumban

Az Egalitas vendéglő újból rendezvényt szervez a nagyváradi Posticum kulturális és ifjúsági központban március 7-én, csütörtökön 18 és 21 óra között. Az eseményre a Down Egyesület lelkes fiataljai készítik el az ételeket és ugyanők szolgálják föl a fogásokat. A hölgyvendégek előtt a vacsora alkalmából versműsorral róják le tiszteletünket a szervezők. Fellépnek: Kocsis Gyula, Sebastian Lupu színészek, valamint Várady Henrietta és Gáti Sándor zenészek.

Az ünnepi menü a következő: sós pogácsa; aszalt szilvás csirkemell meggyszósszal és hercegnőburgonyával, vegyes salátával; tiramisukehely málnazselével.

A Down Egyesület fiataljainak figyelmességével és odaadásával elkészített éteksor önköltségi árát adománnyal támogathatják a résztvevők: a felnőtt menü 40 lej, a gyermekmenü  25 lej. A helyek száma korlátozott, a helyfoglaláshoz előzetes bejelentkezés szükséges. Előjelentkezés március 4-én, hétfőn 12 óráig a recepcio@posticum.ro  e-mail címen, illetve a  0744/504–051-es telefonszámon. A menü az italokat nem tartalmazza, azokat külön a bárnál lehet megvásárolni. Mindenkit szeretettel várnak.