https://www.biharmegye.ro/index.php?oldal=iras&id=2913
Szerző:
Település: Várasfenes
Rovat: Közélet
2020.09.04

Erős magyar képviseletet Várasfenesen is

MOLNÁR CSABA, az RMDSZ Várasfenes körzeti szervezetének elnöke indul a polgármesteri tisztségért a szeptemberi helyhatósági választásokon.

Molnár Csaba az RMDSZ jelöltjeként pályázza meg a polgármesteri tisztséget Várasfenesen. 1972 szeptemberében született Szalacson, Margittán nevelkedett. 1994-ben került Várasfenesre, ugyanis oda nősült. Egy helyi vállalkozónál dolgozik.

Kifejtette: azért vállalta el, hogy induljon polgármester-jelöltként, mert dolgozni, cselekedni szeretne a közösség érdekeinek érvényesítéséért. Hozzátette, szükség van egy erős magyar képviseletre az önkormányzatban is, hogy hatékonyan tudja segíteni a magyar közösséget és az iskolákat.

Lényeges tervei között szerepel, hogy minél több uniós pályázaton vegyenek részt, ugyanis jelenleg nem éltek a másutt komoly fejlesztéseket eredményező lehetőségekkel. Szintén fontosnak tartja a Fenesi-patak medrének folyamatos takarítása, rendbetételét, s határozottan fellépne a fairtás gyakorlata ellen. Molnár Csaba a község erdeinek védelmére is nagy figyelmet fordítana. A polgármesterjelölt jelmondata igen sokatmondó: „Tegyük szebbé a holnapot együtt!”

Készült az RMDSZ megbízásából