https://www.biharmegye.ro/index.php?oldal=iras&id=1641
Szerző:
Település: Nagyvárad
Rovat: Hírek
2020.01.15

Koncert Queen-dalok bűvöletében

A Crazy Little Queen (magyarországi Queen tribute zenekar) koncertezik a nagyváradi Moszkva Kávézóban január 17-én, pénteken 20 órától. A belépőjegy 30 lej.

A Crazy Little Queen Tribute Band 2017 nyarán alakult, méghozzá nem kisebb céllal, mint hogy a legendás Queen együttes dalaival örvendeztessék meg a zeneszerető közönséget. A csapatból mindenki képzett zenész, akik évek óta játszanak együtt is és külön is különböző formációkban. 2017-ben pedig elérkezettnek látták az időt, hogy megvalósítsák régi álmukat, és a Queen zenéjét is elkezdjék játszani a közönségnek. A hatás nem is maradt el. A zenekar énekesi posztja az ex-megasztáros Giorgióé, a szólógitárnál Jurisits Miklóst, a basszusgitárnál Kajtár Tamást, a doboknál Kovács Gergelyt, a billentyűknél pedig Balikó Tamást láthatja-hallhatja majd a közönség. Az érdeklődők és Queen-rajongók a váradi koncertjükön élőben is meghallgathatják többek között a We Are The Champions-t, a Killer Queent, a Hammer To Fallt és természetesen a Bohemian Rhapsody-t.

A koncert utáni bulira – WinterTime Sadness After Party a 2010–2020 közötti időszak legjobb dalaiból – a belépés ingyenes.