Bihar megye a megkezdett munka folytatását támogatja

„A Bihar megyei RMDSZ-szervezet a megkezdett munka folytatására szavaz, amikor arról döntöttünk, hogy Kelemen Hunort, a Szövetség jelenlegi elnökét támogatjuk abban, hogy a februári kongresszuson újabb mandátummal ruházza föl a tisztújító grémium. A közösen meghatározott céljaink egyértelműek és világosak, elindultunk egy úton, amely az európai értékek szellemiségében egyértelműen a céljaink felé vezet, és ezen együtt kell végighaladnunk” – mondta Cseke Attila, a Bihar megyei RMDSZ elnöke a Megyei Állandó Tanács (MÁT) január 3-ai ülését követően.

„Az RMDSZ Bihar Megyei Állandó Tanácsa, a mai napon azt a döntést hozta, hogy Kelemen Hunor urat támogatja a szövetségi elnöki tisztség jelöltségében a XIV. Tisztújító Kongresszusra vonatkozóan” – olvasható a határozatban az állásfoglalás.

Mint ismeretes, Kelemen Hunor szövetségi elnök nyolc esztendővel ezelőtt, 2011. február 26-án éppen Nagyváradon nyerte el elnöki tisztségét. A Bihar megyei RMDSZ akkor is és azóta is kiáll az átlátható és kiszámítható politikát képviselő Kelemen Hunor mellett.

 

A Bihar megyei RMDSZ Sajtóirodája

2019.01.03
Galéria
Kulcsszavak: