Koncert, tűzijáték és forgalomkorlátozás szilveszterkor

Koncerttel és tűzijátékkal zárul december 31-én az ez évi karácsonyi vásár Nagyvárad főterén, emiatt forgalomkorlátozásra is kell számítani, tájékoztatott a polgármesteri hivatal sajtószolgálata.

Idén öt helyről lövik majd fel a tűzijátékokat, és nemcsak a talajról, annak előtte azonban 23 órától az olaszországi Alessia & Fracassoni koncertezik a Szent László (ma Unirii) téren.

Szilveszter éjjelén 23 és 1 óra között forgalomkorlátozásra számíthatnak az Ady Endre és Szilágyi Dezső (ma Moscovei) utcán, illetve az Ady utca és a Bémer (ma Ferdinand) téren, a Rimanóczy Kálmán (ma Iosif Vulcan) utcában, az Ezredévi emléktéren (ma Libertății), a Körös (ma T. Vladimirescu) és a Dudek (ma Duiliu Zamfirescu) utcában, a Nagyvásár térnél (ma 1 Decembrie park), a Kossuth (ma Independenței), a Teleki (ma Primăriei), a Zárda (ma Mihai Viteazul), a Kapucinus (ma Traian Moșoiu) és a Kert (ma Avram Iancu) utcában, valamint a Szent László (ma Unirii) téren.

A mellékelt képen zölddel jelölték a tűzijáték megnézésre ajánlott helyeket, a csillagok a tűzijátékok fellövésének helyét jelzik, a piros kereszt a közönségnek nem ajánlott, a piros vonal pedig a közönség előtt elzárt helyeket jelzi.

2018.12.30
Galéria