Ajándékozzon színházélményt karácsonyra!

Az előző évek nagy érdeklődésére való tekintettel idén is meghirdeti karácsonyi kampányát a Szigligeti Színház: a december 1-31. között tartó ünnepi időszakban meglepetéssel köszönti jegyvásárlóit a nagyváradi teátrum. Az ünnepvárásban szabadbérleteket, valamint a decemberi és januári előadásokra szóló díszjegyeket válthatnak az érdeklődők hozzá tartozó ajándék dísztokkal.

Az Ajándékozz színházélményt! kampány keretében játékot hirdet a Szigligeti Színház: a jegypénztárban kapható tombolajegyek kitöltésével minden jegyvásárló részt vesz abban a szilveszter esti sorsolásban, amelyen laptopot és eBook olvasót nyerhetnek a szerencsések; ugyanakkor decemberben naponta minden tizedik jegyvásárló mézeskalács-csomagot kap ajándékul.

A Szigligeti Színház a 2018/2019-es évadban hét szabadbérletes konstrukciót ajánl nézőinek: a szabadbérletek előnye, hogy egész évben megvásárolhatók, ugyanakkor a játéknap is szabadon választható. A Trió bérlettel a Szigligeti Színház bármely társulatának bármely három előadása tekinthető meg; a Szabadidő bérlet a Szigligeti Színház négy saját nagyszínpadi előadására, a Stúdióbérlet négy saját stúdióelőadásra érvényesíthető. Az új bérletházak közül a Nagyvárad táncbérlet a Nagyvárad Táncegyüttes három folklórelőadására, a Kortárs táncbérlet három kortárs mozgásszínházi előadásra, a Zenés bérlet pedig a színház három zenés produkciójára érvényesíthető. 

A szabadbérletes ajánlatról, illetve a színház műsorrendjéről további információk a színház honlapján (www.szigligeti.ro), valamint Facebook-oldalán találhatók. Jegyek és bérletek a biletmaster.ro honlapon, valamint a Szigligeti Színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14-19 óra között, illetve egy órával az előadások előtt) vásárolhatók. Az Ajándékozzon színházélményt! kampány csak a jegypénztárban megváltott jegyekre és bérletekre érvényes.

2018.11.27
Galéria