Díjazzák a civil szervezeteket

December 12-én, szerdán 17 órától a Körösvidéki Múzeumban tartják azt az ünnepséget, melynek keretében a Bihar megyei civil szervezetek legjobbjait jutalmazzák majd.

Amint az Póti Csaba, a Bihar Megyei Tanács projektigazgatóságának vezetője elmondta, részben az igazgatóság munkatársai döntenek az elismerések odaítéléséről, részben november 20. és december 3. között on-line szavazást tartanak, így bárki véleményt nyilváníthat a civil szervezetekről. Azigazgató azt is közölte, hogy idén 1,2 millió lejjel gazdálkodhattak, s 60 lej híján felhasználták az összeget, hogy a megyében működő civil szervezetek projektjeihez társtámogatást nyújtsanak.

A gála megtartását november 14-én jelentette be az aligazgató Traian Bodea megyei tanácsi alelnök társaságában. Utóbbi jó hírként elmondta, hogy a Gyerekvédelmi és Szociális Főigazgatóság benyújtott egy 59 millió lej értékű pályázatot az Emberi Erőforrás Operatív Programhoz, de azt is közölte, a főigazgatóságnál nagyon sok a törvényes köntösbe bújtatott szabálytalanság, melyeket vizsgálni kell, s azt is elmondta, hogy az állásából áthelyezett eddigi igazgató, Călin Puia visszatért betegszabadságáról.

2018.11.14
Galéria
Póti Csaba és Traian Bodea