Mikulás-napi rajzverseny

Az Ovisuli Egyesület a Fan Ice cukrászdával közösen rajzversenyt hirdet Így várom a Mikulást témában óvodástól kisiskolás korú gyermekek számára három korcsoportban.

Neked mit jelent a Mikulás? Hogyan készülsz az érkezésére? Mutasd meg nekünk saját rajzoddal! Az Ovisuli Egyesület és a Fan Ice cukrászda által meghirdetett rajzpályázatra az „Aprónép” (4–6 éves), a „Manó” (6–8 éves) és a „Törpe” (8–10 éves) korcsoportba tartozó gyerekek jelentkezhetnek.

A pályázat formai követelményei: A/4-es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője e-mail-címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelybe jár a gyermek. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat. Az alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.).

Beküldési határidő: november 25.

Az alkotásokat a Fan Ice cukrászdában elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni naponta 10 és 20 óra között, vagy elektronikus formában az alábbi e-mail-címre juttassák el: mailto:ovisuli@yahoo.com.

A beérkező rajzokat az egyesület közösségi oldalán közzéteszik, és itt lehet szavazni a legjobb munkákra november 26. és december 2. között. A nyerteseket kategóriánként a legtöbb szavazatot elnyert alkotásokból választják ki.

Díjazás:

            ● az „Aprónép” (4–6 éves) kategória nyertese 100 lej értékű könyvvásárlási utalványt nyer, amelyet a nagyváradi Dávid Könyvesboltban lehet levásárolni. A díjat az Ovisuli Egyesület ajánlotta fel;

            ● a „Manó” (6–8 éves) kategória nyertesének jutalma 100 lej értékű családi meghívás a Fan Ice cukrászdába; felajánlója Ludescher Gabriella vállalkozó, a Fan Ice cukrászda tulajdonosa;

            ● a „Törpe” (8–10 éves) kategória nyertese Pető Dalma önkormányzati képviselő felajánlásából családi fürdőzést nyer a nagyváradi Nymphaea Aquaparkban.

Figyelem! Mindhárom kategória nyertese és családja személyesen találkozhat a Mikulással december 6-án délután a Fan Ice cukrászdában, és ekkor adják át a felajánlott díjakat is! A nyerteseket e-mailen/telefonon értesítik a szervezők.

Mindenkinek sok szerencsét és csodás készülődést kívánunk!

Szervező, további információ: Ovisuli Egyesület: mailto:ovisuli@yahoo.com, tel: 0740/186 308; http://facebook.com/ovisuli/.

2018.11.05
Galéria
Kulcsszavak: