Nagy erőkkel készülnek a Szabadság Fesztre

Teljes gőzzel zajlik a hatodik Szabadság Fesztivál szervezése, amely a margittai városi strandon kap helyet augusztus 30. és szeptember 2. között. A magyar könnyűzenei élet olyan, jelentős együttesei lépnek fel, mint például a Hooligans, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Leander Kills, a Depresszió, Ganxsta Zolee és a Kartel vagy a Bagossy Brothers Company.

A már bejelentett együttesek mindegyike garancia arra, hogy remek buli készül a margittai termálvizes strandon, ahol a koncerteket követően olyan neves lemezlovasok szolgáltatják majd a zenét, mint például Sterbinszky, Bárány Attila, DJ Lia Kustánczy, Lotfi Begi. Mellettük ugyancsak a nagyszínpadon lép majd fel többek között Missh, Essemm, az AK26, BSW, Burai Krisztián, Pierre Maddox vagy Rico és Mood.

Borítékolható, hogy az idei Szabadság Feszt lesz az eddigi legváltozatosabb, hiszen minden korábbinál több fellépőt sorakoztat fel. „Soha ennyi koncert nem volt még a fesztiválon, amelynek tökéletes helyszíne az új margittai termálstrand. Ez megannyi lehetőséget nyújt, az esti nagykoncertek és a bulik mellett napközben folyamatosan programokat, versenyeket szervezünk a fesztiválozóknak. Arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező szabadidős programot vagy koncertet” – hangsúlyozta a főszervező, Boda Gergely, a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) elnöke.

A Szabadság Fesztiválon augusztus 30-ától, csütörtöktől szeptember 2-ig, vasárnap késő estig nagykoncertek lesznek, és a partisátorban ismert dj-k szórakoztatják majd a jelenlévőket. „De még ez a négy nap sem elegendő, annyi programot, koncertet sikerült leszerveznünk, hogy augusztus 29-ét is beiktattuk a fesztiválprogramba, ez lesz a nulladik nap, a beköltözés ideje, és aznap már táncház és buli várja a szórakozni vágyókat. Tehát tulajdonképpen az egykor egy hétvégésre tervezett fesztivál idénre, a hatodik alkalomra már négy és fél, vagy ha úgy tetszik, ötnapos lesz” – magyarázta Boda Gergely.

A Szabadság Fesztre jegyek vásárolhatók on-line a biletmaster.ro honlapon, továbbá a nagyobb településeken. A fesztivál közösségi oldalán (facebook.com/Szabadsagfeszt) minden szükséges információ megtalálható, az érdeklődők az újdonságokról itt kaphatnak leggyorsabban tájékoztatást.

A Szabadság Feszt sajtószolgálata

2018.07.28
Galéria
Kulcsszavak: