Elmaradó előadások a vörös forgatókönyv miatt

A nagyváradi Szigligeti Színház tájékoztatja kedves közönségét, hogy a Bihar Megyei Vészhelyzeti Bizottság határozata értelmében Nagyváradon érvénybe lépett a vörös forgatókönyv, ezért a teátrum társulatainak tervezett előadásai a döntés visszavonásáig elmaradnak.

Az elmaradó előadásokat egy későbbi időpontban pótolja a Szigligeti Színház, amelyekre a már megvásárolt jegyek is érvényesíthetők. Amennyiben az időpont nem megfelelő, a jegyek átválthatók a Szigligeti Színház bármely társulatának bármely másik előadására, vagy visszaválthatók a színház jegypénztárában. Az online megvásárolt jegyek árát a Biletmaster.ro ügyfélszolgálatától igényelhetik vissza az érintettek.

A Szigligeti Színház ugyanakkor felhívja a nézők figyelmét arra, hogy a novemberre tervezett előadásokra továbbra is fogad foglalásokat: személyesen a színház jegypénztárában vagy telefonon, a 0259/401–140-es (jegypénztár) számon az e-mail-cím és telefonszám megadásával. A színház legkésőbb 48 órával az adott produkció előtt értesíti a helyfoglalások tulajdonosait az előadás megtartásáról. 

A további intézkedésekről naprakész információkat a www.szigligeti.ro weboldalon, illetve a színház közösségimédia-felületein olvashatnak az érdeklődők. A Szigligeti Színház vezetősége ezúton is köszöni a nézők kitartó figyelmét és bizalmát. A járványügyi előírások betartásával reményeink szerint rövid időn belül újra találkozhatunk!

2020.10.27
Galéria