„Mutassuk meg mi a helyes egyensúlyt”

Molnár Júlia színművész 1983 óta a nagyváradi Szigligeti Társulat tagja. Sikerekben gazdag színész és előadóművész, aki számos fontos szerepet játszott el pályafutása során, továbbá sok egyéni előadóestje volt.

Ön az RMDSZ nagyváradi tanácsosjelölt listáját erősíti. Miért döntött úgy, részt vállal az érdekvédelmi csapat munkájában?

Kevés olyan kampány zajlott le, melyen ne léptem volna fel az RMDSZ rendezvényein. Alkalmam volt látni, hogy a legkisebb magyar faluban is milyen lelkesen készülnek mert tudták, mi a tétje a választásnak, ez a megmaradás és a jövő. Ennek tudata belém égett és azóta is buzdítom a környezetemet, hogy mindenki menjen el és szavazzon az RMDSZ-re

Miért vállalta el a tanácsosjelöltséget?

Tenni akarok a megye magyarságáért, örömmel fogadtam a felkérést.

Miért fontos részt venni a szeptember 27-i voksoláson?

Meggyőződésem, hogy csak az RMDSZ vezetői kezében vannak azok az eszközök, melyekkel helyes irányban tartható a magyarság hajója itt a bihari tájakon is. Ők négy évet szánnak rá, a választó fél órájáért cserébe, ezért minden magyar kötelessége hogy szeptember 27-én elmenjen szavazni a tulipánra.

Egy dolog legyen világos, senki, de senki nem fogja felvállalni a magyarok képviseletét az RMDSZ-en kívül, egyszerűen azért, mert nem tudják megérteni, hogy számunkra mi a helyes egyensúly, a többségiek azt szeretnék, hogy ez billenjen ki az ő javukra. Szeptember 27-én mutassuk meg mi a helyes egyensúlyt !

Készült az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének megbízásából

 

2020.09.25
Galéria
Kulcsszavak: