Filmtettfeszt Nagyváradon

Nagyvárad 2011 óta már kilencedik alkalommal ad otthont a Filmtettfeszt vetítéseinek. A rendezvénysorozat idén szeptember 17. és 19. között (esőnap: szeptember 20.) zajlik a Partiumi Keresztény Egyetem udvarán (Sulyok István utca 14–16. szám). A belépés ingyenes.

Az esemény szervezői: a Filmtett Egyesület, a Partiumi Magyar Művelődési Céh és a Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszéke.

 Részvételi feltételek: Az esemény teljes időtartama alatt kötelező az orrot és a szájat egyaránt eltakaró védőmaszk viselése és az érkezés utáni kézfertőtlenítés. Az érdeklődőknek a vetítésekre érkezésük után kötelező lázmérésen kell részt venniük. 37,3°C feletti testhőmérséklet esetén 2-5 perc múlva meg lehet ismételni a hőmérsékletmérést. Azok a személyek, akik megtagadják a lázmérést, illetve a testhőmérsékletük meghaladja a 37,3°C-ot, vagy nem hajlandók maszkot viselni, nem vehetnek részt a vetítéseken. Légúti betegségek tüneteivel (köhögés, tüsszentés, orrfolyás) érkezőket nem áll módjukban beengedni a szervezőknek. A programokon való részvételt előzetes regisztrációhoz kötik. Regisztrálni a filmtettfeszt.ro oldalon lehet a programok menüpont alatt. Az eseményeken a jogszabályban előírtak értelmében megfelelő számú ülőhelyet biztosítanak a résztvevőknek. A vetítés helyszínén a székek egymástól 2 méter távolságra helyezkednek el. A székek áthelyezése, mozgatása nem megengedett. A köztes zónákban (a bejáratoknál, a mosdóban vagy a kijáratnál) is kötelező az 1,5 méteres távolságtartás. Minden program végén a résztvevők kötelesek elhagyni a rendezvény helyszínét azért, hogy a szervezők fertőtleníthessék a rendezvény területét. A rendezvény területén a dohányzás tilos.

Részletes program:

Szeptember 17., csütörtök – Partiumi Keresztény Egyetem (udvar): 20 óra Nagyjátékfilm: Nagy Zoltán: Szép csendben (2019, 80', felirat: RO, 12+)

Szeptember 18., péntek – Partiumi Keresztény Egyetem (udvar): 20 óra: Nagyjátékfilm: Deák Kristóf: Foglyok (2019, 100', felirat: RO, 12+)

Szeptember 19., szombat – Partiumi Keresztény Egyetem (udvar): 20 óra: Nagyjátékfilm: Bagota Béla: Valan – Az angyalok völgye (2019, 109', felirat: RO, 16+)

További részletek a programról a következő linken találhatók: http://filmtettfeszt.ro/program/2020/#VAR20

2020.09.15
Galéria
Kulcsszavak: