Otthonosabbá tett rendelő

SZŐKE-LACZI ZSUZSANNA asszisztensnő kis híján húsz éve dolgozik az értarcsai orvosi rendelőben. Az orvosi ügyeletnek rendkívül fontos szerepe van a település életében, ugyanis sok az idős ember és a kisgyermek.

Mivel Szőke-Laczi Zsuzsanna helyi lakos, ezért szükség esetén rendelési időn kívül is ellátja a tarcsai pácienseket. A helybéliek pedig bizalommal fordulnak a családorvoshoz és hozzá, az asszisztenshez. A leggyakoribb esetek közt az ütéseket, vágásokat, töréseket és a magas vérnyomást említette. Nagyon örült neki, amikor meghallotta, hogy a polgármesteri hivataltól támogatást kapnak a rendelő felújítására, korszerűsítésére.

Tavaly került sor a tető teljes javítására, valamint a külső szigetelésre és festésre. Az épület így sokkal otthonosabbá és befogadóbbá vált a betegek és az itt dolgozók számára egyaránt. Nagy szükség volt a felújításra, az elavult csatornák miatt szinte állandóan áztak a külső falak. Mivel a váróteremben egy cserépkályha jelenti az egyetlen hőforrást a betegek számára, ami komolyabb mínusz fokok esetén nem mindig bizonyul elegendőnek, a következő befektetés a központi fűtés bevezetése lesz a rendelőbe.

Készült az Értarcsai Polgármesteri Hivatal megbízásából

2020.08.25
Galéria