Felújított és felszerelt kultúrház

Micskén modern, felszerelt kultúrház fogadja a vendégeket, legyen szó akár hagyományos ünnepek, akár családi összejövetelek megtartásáról.

Nemrég újrafestették a termeket, hogy a lehető legjobb körülményeket tudják biztosítani – mondta Bertalan Gyula gondnok. A micskei kultúrházat a környékbeli községek is megirigyelhetik, ugyanis háromszáz fő befogadására alkalmas nagyteremmel, modern mosdókkal, tágas előtérrel, felújított és teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek. Az épület mögött kialakítottak egy teraszt a lakodalmak alkalmával szokás disznóvágáshoz, ugyanitt kapott helyet a teljes kultúrházat kiszolgáló kazánház is.

Amikor a körülmények engedik, szinte minden héten van valami rendezvény a kultúrházban. Lakodalmak, keresztelők, születésnapok vagy egyéb családi ünnepek, ballagások és iskolai események, kulturális programok kapnak helyet az intézményben.

„Az idei esztendő a megszorítások éve, nem lehetett rendezvényeket tartani. Reméljük, ősszel vagy legkésőbb jövőre megengedik a rendezvényeket, és akkor ismét élet költözhet a szép, új kultúrház falai közé” – mondta a gondnok.

Készült a Vámoslázi Polgármesteri Hivatal megbízásából

2020.08.12
Galéria
Bertalan Gyula gondnok