Fotótárlat: Városi impressziók

Június 5-én, pénteken 18 órakor kiállítás nyílik Gelu Vrabie fotográfiáiból a váradi Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület Nagyvásártéri galériájában.

A vernisszázson köszöntőbeszédet mond Tóth István fotóművész (AFIAP), a fotóegyesület és a Tavirózsa Fotóklub elnöke. A száz fényképből összeállított, Városi impressziók című kollekciót Ramona Novicov műkritikus méltatja. Az eseményen Thurzó Sándor József berácsaművész játszik. A tárlatnyitó online közvetítése az Euro Foto Art Egyesület Facebook oldalán nyomon követhető a következő linken: https://www.facebook.com/EuroFotoArtAsociatieInternationala/    

Gelu Vrabie 2013-ban végzett fotótanfolyamot Claudiu Szabó fotóművész (EFIAP) irányításával. Azóta foglalkozik elmélyültebben fotográfiával, és a Tavirózsa Fotóklubnak is aktív tagja. Vrabie „civilben” orvos, a nagyváradi Vasutaskórház egyik sebésze. Vallja: egy kép sokszor több mindent elmesél, mint ezer szó.

A tárlat július 7-ig látogatható a Nagyvásár téri Euro Foto Art Galériában, virtuálisan pedig a https://www.eurofotoart.com/membrii-cfno-ro/06-gelu-cristian-vrabie/ linken tekinthető meg.

2020.06.02
Galéria