Újra kinyitják a közúti rendőrség ügyfélszolgálatát

Péntektől újra vizsgázhatnak közlekedési ismeretekből, hétfőtől ismét elkezdik az ügyfélfogadást a Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti osztályán.

A közlekedési ismeretekből péntekenként 9 órától lehet majd vizsgázni a vár M épületében, bejárat a Dobrogeanu Gherea utca felől. A jelentkezőknek a 0259/412–433-as telefonszámon kell időpontot kérniük, az ott megadott időben kell megjelenniük a vizsgára. Legyen náluk a személyi igazolványuk, a jogosítványt helyettesítő igazolás és kéken író töltő- vagy golyóstoll. A vizsga idején a maszk vagy az arcpajzs használata kötelező.

Május 18-tól, hétfőtől a közúti rendőrség 3-as ablakánál vehetik át a jogosítványokat és a forgalmi engedélyeket. Ez az első héten meghosszabított órarenddel tart nyitva: hétfőn, szerdán és pénteken 8 és 16 óra között, kedden és csütörtökön 8 és 18 óra között. Május 25-től kezdve hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9 és 12 óra között, kedden és csütörtökön délután, 15 és 18 óra között lesz ügyfélfogadás.

Az 1-es ablaknál hétfőtől csütörtökig 8 és 14 óra között, pénteken 8 és 13 óra között lesz ügyfélfogadás, itt többek között kérvényeket vesznek át a közúti bizonyítvány kibocsátáshoz, a büntetőpontok számának közléséhez, és itt kérhetik a jogosítványukat azok, akiknek egészségügyi ok miatt függesztették fel, és orvosi igazolásuk van arról, hogy megszűnt a felfüggesztést kiváltó ok.

A 2-es ablak kedden és csütörtökön 12 és 14 óra között tart nyitva, itt büntetőjogi esetekben kérhetik a közlekedési jog meghosszabbítását.

A közúti rendőrség épületébe maszk vagy arcpajzs használatával lehet csak belépni. Kérik, hogy az épületben tartsák tiszteletben a jelzésekkel megszabott kötelező távolságot.

2020.05.13
Galéria
Képünk illusztráció