Moby Dick-koncert Nagyváradon

Huszonöt év elteltével újra a húrok közé csap Nagyváradon a Moby Dick együttes. A soproni rockzenekar október 4-én, pénteken koncertezik a Moszkva Kávézóban. Előzenekarként 19 órától a Dying Wish zenél, 20 órától pedig a Moby Dick. A belépőjegy elővételben 40 lej, a koncert napján pedig 45 lej.

A soproni zenekar, a Moby Dick a magyar rockzenei élet meghatározó csapata. A dinamikus, pörgős koncertjeiről elhíresült együttes tagjai tinédzserként már a ’80-as évek közepén országos népszerűségre tett szert. A zenekar az 1990-es években koncertlátogatottsági csúcsokat döntött. A budapesti Körcsarnokban teltház előtt lépett színpadra a Moby Dick, s rendszeresenen koncertezik a Petőfi Csarnok szabadtéri részén is, ahol 1993-ban dupla teltházas bulit tartottak. Erdélyben az első magyar zenekarok közé tartoztak, amelyek turnészerűen koncerteztek.

Idén megjelent albumuk, a Terápia három hónap alatt aranylemez lett. A váradi koncerten a régi, klasszikus dalaik mellett az új albumról is játszanak zeneszámokat.

2019.10.01
Galéria