Kun László Fesztivál a hétvégén Körösszegapátiban

A Körösszegapáti (Magyarország) községhez szorosan kapcsolódó IV. (Kun) László király személyéhez fűződő történelmi események ihlették meg a fesztivált, mely évről évre bővült és fejlődött. A térségbeli kulturális csoportok bemutatkozása mellett a programokat könnyűzenei koncertek, történelmi játszóház, fotószínház, interaktív műsorok és versenyek gazdagítják.

Augusztus 8-án a Kun László Fesztivál immár 13. alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. Mára a rendezvény a bihari térség egyik ismert és látogatott eseménye lett, családok és baráti társaságok egyaránt nagy előszeretettel látogatják. Tavalyi 15 000 látogató vett részt a háromnapos rendezvényen.

Idén augusztus 8-án, 9-én és 10-én még több helyszín, két nagyszínpad, gyermek- és felnőtt játszótér, anyuka- és apuka-megőrző, szabadtéri mozi, dumaszínház és az elmaradhatatlan koncertek sora, családi élmények és zene várja a kikapcsolódni bulizni vágyókat. Fellép Majka, a Honey Beast, a BSW, a Bikini, a Parno Graszt, a Dupla Kávé és Köteles Cindy, Oláh Gergő, Kökény Attila, Bódi Csabi, valamint DJ Tokai és Szecsei.

A belépődíjak idén is szerények: csütörtökön 800, pénteken és szombat 1000 forint; a 130 cm alatti gyermekek ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

2019.08.06
Galéria