Szentivánéji egyéjszakás kaland a Szigligeti Színházban

A nyári napforduló és az ehhez társítható néphagyományok kapcsán Egyéjszakás kaland címmel rendhagyó ünnepséget szervez a nagyváradi Szigligeti Színház: a Szentivánéji álom című, június 21-én, pénteken 19 órától megtekinthető előadás nézői nyereményjátékban vehetnek részt, illetve egynapos házasságot köthetnek, az év legmisztikusabb napját ugyanakkor közös lampioneregetés zárja. Az eseményre a Szigligeti Társulat június 17–23. között megtartandó Miniévada keretében kerül sor.

Shakespeare egyik legismertebb és legtöbbet játszott komédiáját június 21-én ismét műsorára tűzi a Szigligeti Társulat. Az ifjú szerelmesek egymásra találásának története apropóján a Szigligeti Színház szeretettel várja azon játékos és vállalkozó kedvű párok jelentkezését, akik szívesen házasodnának össze egy napra, vagy erősítenék meg házassági fogadalmukat ilyen módon. Az eseményen részt vevő párokat a Szigligeti Társulat színművészei adják össze rendhagyó ceremónia során, a jelentkezők pedig pólót és oklevelet kapnak. Az egynapos házasságkötésre regisztrálni a színház honlapján, illetve Facebook-oldalán lehetséges.

A szervezők felhívják ugyanakkor a figyelmet, hogy az előadásra jegyet váltók, illetve az előadásra érvényes Miniévad-bérlettel rendelkezők között három értékes nyereményt sorsolnak ki: a nyertesek a következő évadra szóló, kétfős bérlettel gazdagodhatnak, részt vehetnek a Szigligeti Színházban szervezett páros fotózáson, illetve egy romantikus vacsorát követően egy éjszakát tölthetnek el a Continental Hotelben.

Az előadásra és a Miniévadra jegyek, bérletek kaphatók a színház jegypénztárában (nyitva hétfőn és csütörtökön 10–15, kedden, szerdán és pénteken 14–19 óra között, valamint egy órával az előadások előtt), illetve online, a www.biletmaster.ro oldalon.

2019.06.03
Galéria