Gyereknapi ingyenfagyi és móka a cukrászdában

Idén az Ovisuli Egyesület a Szigligeti Színház Lilliput Társulatával és a Fan Ice cukrászdával ünnepli meg a gyereknapot Nagyváradon. Lesz ingyenfagylalt és mesejáték.

Szombaton, június 1-én 11 és 21 óra között minden gyermek, aki eljön a Fan Ice cukrászdába (Fő, ma Republicii u. 26. szám) egy ingyen gombóc fagyit és egy lufit kap ajándékba Ludescher Gabriella vállalkozónak köszönhetően. Délután 4 és 5 óra között a Szigligeti Színház Lilliput Társulata látogat el a cukrászdába: a Trón alatt a király című mesejáték macskái fogják a gyerekeket szórakoztatni, fagyival kínálni, és felcsendülnek az előadásból ismert dalok is.

17 és 19 óra között kézműves foglalkozással kedveskednek a gyerekeknek a szervezők Garnai Tímea és Kuzsma Andrea óvónők jóvoltából. Ráadásként 18 órakor a cukrászdába látogat Tibi Bohóc (Lélek Tibor). A kétórás ingyenes foglalkozás Pető Dalma nagyváradi önkormányzati képviselő ajándéka a gyerekeknek. Szeretettel várják a családokat, hogy együtt legyenek a kicsik nagy napján.

2019.05.28
Galéria