Müller Péter Sziámi és barátai koncerteznek a Moszkva Kávézóban

„Magyarország egyik legjobb koncertzenekara” (az Élet és Irodalom meghatározása szerint), a Müller Péter Sziámi nevével fémjelzett baráti társaság immár hatodik éve járja a különböző klubokat, fesztiválokat. Ez idő alatt három lemezt készítettek új dalokkal, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok ezek - 1980-tól napjainkig. URH, Kontroll Csoport és Sziámi dalai. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.

A zenekar tagjai mind ismert és sokat próbált zenészek: Müller Péter Sziámi – ének, dalszövegek (URH, Kontroll, Sziámi), Kirschner Péter – zeneszerzés, gitárok, vokál (URH, Európa Kiadó, 2. Műsor, Bródy János zenekara), Varga Orsolya – billentyűs hangszerek, vokál (Európa Kiadó, Orkesztra Luna), Angler Ákos – dobok (Sziámi, Anima Sound System, Odett), Winterverber  Csaba – basszusgitár (Európa Kiadó, Napra).

Müller Péter Sziámi és barátai március 23-án, szombaton 20 órától a nagyváradi Moszkva Kávézóban játszanak. A koncertre a belépőjegy elővételben 15 lej, az esemény napján 25 lej.

2019.03.21